Jesenski tehnični dan

Spoštovane članice in člani Aerokluba ALC Lesce,
tudi letošnja glavna letalska sezona gre h koncu in po predlogu jadralne sekcije s potrditvijo upravnega odbora bomo letošnji jesenski tehnični da organizirali v soboto, 5. 11. 2022. dobimo se do 9. ure, zbor je pred klubskim hangarjem. Vabimo vse člane, predvsem pa tiste iz zadnjih nekaj generacij šolanja. Dela je več kot dovolj, zaradi urejanja steze vas prosimo, da tisti, ki imate ustrezno orodje (grablje, lopate in podobno), to tudi prinesete s sabo. Rezervni dan za primer slabega vremena 5. 11. je naslednja sobota, 12. 11. 2022. obvestilo o tem bo objavljeno v četertek ali petek, glede na vremensko napoved.
Po končanih delih bo tradicionalna malica v naši piknik baraki-brunarici, ki pa je na žalost v zelo slabem stanju in je potrebna obnove. Prosimo člane AK ALC, da po svojih močeh prispevajo k obnovi in vzpostavitvi stanja, da bo v njej mogoče vsaj zbiranje na suhem in toplem prostoru.

Vodstvo kluba

Razpored del po letalih in nalogah.
Pa še to: po pospravilu letal v hangar bo Boštjan organiziral še skupinsko pobiranje peska s travnate steze. V ta namen prinesite s sabo tudi ustrezno posodje za zbiranje in odnašanje kamenja.