Pomoč na štartu

Spoštovani člani in članice Aerokluba ALC Lesce,
pred nami je nova letalska sezona, ki pred nas postavlja nove zahteve in izzive. Z namenom izboljšanja usluge za člane AK ALC Lesce in ostalih letalcev – uporabnikov letališča je nujno, da organiziramo dežurstvo na štartu. To pomeni, da se skozi celo letalsko sezono zvrstite člani, ki letite v AK in pomagate pri izvedbi letalskega dneva.
Za vsak letalski dan je nujna prisotnost najmanj enega jadralnega pilota in enega motornega pilota. Poleg medsebojnega spoznavanja na letališču je naš namen tudi ta, da izboljšamo kakovost in varnost letenja. Za konec tedna (sobota, nedelja) pa je potrebna prisotnost dežurnega inštruktorja. V ta namen smo pripravili tabelo, ki se nahaja na naslovu AK ALC Lesce – dežurstvo na štartu. Dežurstvo na štartu se začne ob 11.uri in traja do konca letalskega dneva. 

Prosim vas, si izberete en ali dva dneva, ko ste pripravljeni sodelovati pri vodenju štarta in se vpišete v tabelo. Po potrebi bomo organizirali tedensko pripravo na daljavo za tiste, ki boste dežurali tisti teden ali dva v naprej.
Vsa vprašanja lahko naslovite po E-pošti z zadevo Dežurstvo.