Tehnični dan in zbor članstva AK ALC Lesce

Spoštovani člani, cenjene članice Aerokluba ALC Lesce. Krizne razmere, ki jih je povzročilo dogajanje v zvezi z virusom korone, nam je odnesla načrtovan spomladanski tehnični dan in zamaknila izvedbo rednega letnega zbora članov. Ker so se stvari umirile, se je Upravni odbor odločil, da v soboto, dne 20. 6. 2020 ubijemo obe muhi na en mah.

Torej, v soboto, 20. 6. 2020 z začetkom ob 8. uri, se bomo dobili na letališču pred hangarjem, kjer bomo razdelili delo za tehnični dan in pripravili hangar za redni letni Občni zbor članov.

Občni zbor članov AK ALC Lesce bo tokrat izjemoma v klubskem hangarju z začetkom ob 10. uri. Na zboru bomo ob rednem dnevnem redu prebrali in obrazložili poročila o delu sekcij in kluba v letu 2019, ki jih lahko najdete na objavi Poročilo za zbor članstva AK ALC Lesce. Na zboru članstva bomo potrjevali tudi Pravilnik o članstvu v Aeroklubu ALC Lesce.
Po končanem zboru bomo nadaljevali z delom pri urejanju tehnike, okolice hangarja in ostale letališke infrastrukture.

Seveda je za uspešen zaključek tako pomembnega dneva potrebno poskrbeti, da ne bomo odšli domov lačni in žejni. To pa je tako ali drugače tudi že tradicija.

Vabljeni!
Upravni odbor AK ALC Lesce