Važno obvestilo! Nov način rezervacije letal

S 1. aprilom 2019 se ne bo več mogoče prijavljati v rezervacijski sistem WingARS, ki ste ga uporabljali doslej. Istočasno ne bo več mogoč vpogled v stari sistem. Za uporabo novega sistema rezervacije letal, ki je hkrati tudi namenjen vpisovanju letov v dnevnik letenja AK ALC Lesce – kronometraža ste 23. 12. 2018 prejeli na vaš elektronski naslov navodila za prijavo in uporabo. Posodobljena navodila, bom poslal v kratkem. Če imate kakršnakoli vprašanja ali potrebujete pomoč, napišite na E-naslov: aeroklub.lesce@siol.net ali pokličite po telefonu 041 959 035.

Za jadralne pilote bom tudi pripravil navodilo za prijavo in uporabo ter vnos podatkov v kronometražo. Obvestilo z napotki boste prejeli po E-pošti.

 

Novi rezervacijski sistem deluje znotraj enotnega prijavnega sistema in skupaj s kronometražo, ki jo nekateri že poznate. Istočasno je opravljena zamenjava in povezava na novi način za rezervacijo letal. Njdete jo v osnovnem meniju na koncu pod naslovom “Za člane”

Po novem smo prešli tudi na pisanje elektronske kronometraže za vsa letala, ki letijo znotraj aerokluba. Vsak motorni pilot jeodgovoren za vpisovanje podatkov po letu v elektronsko kronometražo, ki jo je dolžan voditi enako vestno kot vpise v knjižico letenja letala in pilotsko knjižico.
Videz novega načina za rezervacijo je prikazan na naslednjih slikah