Iskalnik

Sponzorji

Image

Image

Novice
Cene motornega letenja
Tuesday, 03 June 2008
Zaradi spremenjenih pogojev poslovanja pri podjetju Thielert smo primorani korenito povišati ceno letenja na letalih Cessna 172 TDI. Več o tem na forumu v temi:

 
Izrazite podporo prizadevanjem Aerokluba ALC
Tuesday, 13 May 2008
Spoštovani!

V Aeroklubu ALC Lesce se na Vas (člane, prijatelje in obiskovalce naših strani) obračamo v želji, da izrazite svojo podporo prizadevanjem našega športnega društva, ki na Gorenjskem skrbi za razvoj mladih letalskih talentov v odgovorne športnike in poklicne pilote. Naša želja ni širjenje dejavnosti, temveč ohranjanje športne in tehnične kulture v skladu z vsemi okoljevarstvenimi in letalskimi predpisi. Z Vašim podpisom nam boste pomagali izkazovati verodostojnost naših prizadevanj za ohranitev letalske športne in turistične kulture na Gorenjskem.

Izjava o podpori prizadevanjem AK ALC

Vnaprej najlepša hvala za podporo. Vljudno Vas vabimo k druženju z nami na letališču v Lescah!

 
Naš LS 8 - 18
Wednesday, 07 May 2008
Se še spomnite LS-8t, ki smo ga leteli pred dvemi leti v Lescah?

Upravni odbor se je v skladu s smernicami, ki jih je začrtal že v predstavitvi svojega dela odločil za nakup vrhunskega letala standardnega razreda s podaljški tudi za letenje v 18-metrski konfiguraciji. Z veseljem vam sporočamo, da bomo že prav kmalu lahko poleteli z lastnim LS 8 - 18, ki bo namenjeno tako športnikom, kot tudi rekreativcem!

Finančno je nabava letala pokrita s sponzorskimi ter lastnimi sredstvi. Da pa bi bila konstrukcija čim trdnejša in riziko kluba čim manjši, te naprošamo, da v podporo nakupu LS 8 doniraš aeroklubu vsoto, kakršna se ti zdi primerna. Tomaž in Andrej bosta za vsakih 1000 EUR, ki jih bomo donirali člani, dodala vsak še po 100 svojih.

Preberi več...
 
Plačilo članarine za 2008
Sunday, 04 May 2008
Pozivamo vse, ki letos še niso plačali članarine in zavarovanja, da to storijo čim prej.

Po novih Pravilih AK ALC namreč neplačana članarina pomeni prenehanje članstva v AK.

Po kriteriju Pravil AK je bilo številčno stanje članov na dan 10.4.2008 skupaj 227 članov. Številčno stanje članov se bo ponovno ugotovilo na dan 19.5.2008.

Do 31.5.2008 se tistim, ki ne bodo imeli poravnane članarine in ostalih obveznosti, pošlje opomin z rokom poravnave obveznosti do 30.6.2008.

Sklepe o črtanju iz članstva bo UO sprejemal predvidoma na julijski seji, ko bo številčno stanje članstva urejeno v skladu s Pravili AK. Takrat se zaključi tudi datoteka evidence članstva.

Primeri, ki niso zajeti v Pravilih AK ALC, se bodo reševali individualno na UO.
 
<< Začni < Nazaj 21 22 23 24 25 26 Naprej > Konec >>

Rezultati 133 - 138 od 156
© 2018 AK ALC Lesce