Iskalnik

Sponzorji

Image

Image

Novice
Mentor Tadej Kosel in ekipa FS UNI Ljubljana
Monday, 20 April 2015

Ekipa UL FS je zmagala na Design/Build/Fly
(OPENSOARING, 20. aprila 2015, Fakulteta za strojništvo Univerze Ljubljana)

Ekipa FS je zmagala na tekmovanju v gradnji daljinsko vodenih letal - Design/Build/Fly, ki je potekalo od 10.4. do 12.4. v Tucsonu, Arizona, ZDA.

Ekipo so oblikovali David Bojanec, Rok Dernikovč, Jaka Dugar, Martin Dušak, Domen Gorjup, Matevž Habjan, Matic Klančnik, Ervin Klemenčič, Alen Korić, Matic Lenaršič (ALUO), Alen Ljoki, Gorazd Matić, Nejc Medved, David Necmeskal, Jernej Novak, Peter Novak, Jernej Plešnar (FRI), Iurie Proca, Tomaž Rakar, Nejc Stravnik in mentor izr. prof. dr. Tadej Kosel.

Ekipi in mentorju iskrene čestitke!

 

Tadej Kosel občasno še vedno rad povpraša, kako kaj v AK ALC. Morda bo spet našel čas tudi za letenje

 
Reklama za Lesce
Thursday, 16 April 2015
Leški arcus T – čeprav samo za nekaj dni
(OPENSOARING, 16. aprila 2015, besedilo in fotografije Niko Slana)


Aecus in posadka

Zjutraj zazvoni telefon, na drugi strani se oglasi jadralski kolega Avgust: » … tudi spati nisem mogel, ko sem v Delu prebral, kaj pravi Zakeršnik o Aeroklubu Slovenj Gradec. Osebno sem užaljen, pričakujem, da bo klubsko vodstvo reagiralo. Še dobro, da je na spletni strani nekaj komentarjev. Slabe volje sem, ker klub nič ne ukrene, ker nima pobude. Kaj naj pričakujem od takega kluba … Še dobro, da sem začasno šel v Lesce. Če imaš čas pridi pogledat skupino jadralcev iz Rosenheima, letijo s svojim arcusom T in uživajo. Fantje so pametni, tekmovanja jih ne zanimajo, odkrivajo različna jadralska prizorišča, s seboj imajo nekdanjega nemškega reprezentanta ...«

 
Boris Žorž trenutno vodi v klubskem razredu
Thursday, 09 April 2015

Pokal Pribina - 5. dan - KEX presenetil Janowitscha, Žorž vodi
(OPENSOARING, 9. Aprila 2015, besedilo Niko Slana, fotografije Niko Slana, Tomaž Avsenek in Elfo, uredil Milan Korbar)Zelo živo si predstavljam vzklike veselja članov celjske ekipe po pristanku slovenskega dvosedežnega arcusa, ki ga tokrat letita Erazem Polutnik in Sebastjan Ramšak (AK Celje), saj sta za seboj pustila Wolfganga Janowitsch, evropskega prvaka in sploh enega največjih poznavalcev jadralnega letenja, ki se je v zadnjem času usmeril v tekmovalno letenje z vrhunskimi dvosedežnimi letali. Eksplozivna zmes Erazem&Seba (AK Celje) je bila očitno ustrezna, saj sta Dunajčana pustila za seboj za krepkih 70 točk.

...

Boris Žorž v klubskem razredu nadaljuje z uvrstitvami pri vrhu, tokrat je za svoj let dobil dovolj točk, da se je znova znašel na vrhu prvenstvene razpredelnice. 

 

...

 
Pomembno obvestilo - CAA - Jadralni piloti SPL / LAPL(S)
Friday, 03 April 2015
Pomembno obvestilo - CAA - Jadralni piloti SPL / LAPL(S)
(OPENSOARING, 3. aprila 2015, CAA Andrej Medvedec)

Pozdravljeni,

v prilogi je dopis, prosim, da ga prepošljete v čim večjem številu še ostalim jadralnim pilotom in organizacijam, ki jih ni na seznamu.

Hvala in lep pozdrav

t: +386 (0)1 244 66 38
t: +386 (0)1 244 66 00
e: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript
w: www.caa.si

Besedilo za prenos v pdf.

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 13 - 18 od 155
© 2017 AK ALC Lesce