Novice arrow Novice arrow Stanje na računih
Stanje na računih Natisni E-pošta
Objavljamo stanje na računih članov aerokluba. Prosimo, da tisti, ki ste v minusu svoje obveznosti poravnate do začetka letenja.

Podrobnejši pregled lanskega naleta, stroškov in vplačil je na vpogled pri Milanu Jukiču. Opozarjamo pa, da saldi v obeh tabelah niso enaki, ker slednja zajema izključno stroške in plačila v letu 2011, medtem ko objavljena tabela obsega vse prenose iz leta 2010 in vsa vplačila do 20. februarja letos.

Še nekaj informacij:

Letos bosta leteča oba Blanika 03 in 04, ker smo ugotovili,da je 04 naletel manj kot smo mislili. Vojc že dela redni pregled. Z malo sreče bo do začetka sezone leteča tudi lesenjača, za E6 so deli naročeni. Tudi drugi Pawnee bo v kratkem leteč. Julka pa tako ali tako leti celo zimo.

Predvidoma naslednji teden bo narejena bilanca kluba za lansko leto. Na tej osnovi bomo pripravili plan dela za 2012. Oboje bomo sprejemali na zboru članov sredi marca.

Na pravilnik o delovnih urah je bilo precej komentarjev, a nobenih konkretnih predlogov, ki bi jih lahko direktno vključil, zato zaenkrat ostaja kot je. Glede kavcije je pa že bilo jasno napisano, da bo šla v nalet oz. če ne bo oddeana v blagajno kluba, tako kot članarina, iz česar se potem finansirajo investicije in investicijsko vzdrževanje (instrumenti, letala, streha, večja popravila...)

Belizar Keršič

Priloga: Stanje na računih
Za ogled priponke morate biti prijavljeni v forum.
 
< Nazaj   Naprej >
© 2018 AK ALC Lesce