Novice arrow Novice arrow Pravilnik o delovni obveznosti
Pravilnik o delovni obveznosti Natisni E-pošta
Objavljamo pravilnik o delovnih obveznostih članstva. Pravilnik je bil usklajen in potrjen na Upravnem odboru AK ALC. V kolikor bo kdo imel kakšne tehtne pripombe, jih seveda še vedno lahko vključimo.

Poleg pravilnika objavljamo tudi razpored delovnih obveznosti, zaenkrat pripravljen več ali manj po abecednem vrstnem redu in le za dežurstva na štartu ob sobotah in nedeljah. Za druge aktivnosti (vleko, vzdrževanje ...) se bomo posebej dogovarjali. Že tale razpored bo verjetno problematičen, vendar je nekje treba začeti. Za zamenjave dežurstev pa iz izkušnje v tovarni vem, da je najbolje, če se dogovorite sami med seboj.

Kar se tiče kavcije jo smatrajte bolj kot predplačilo za nalet, saj teh 15 ur delovnih obveznosti ne bo težko opraviti (dva dneva dežuranja, košnje trave...)

Istočasno prosim vse, da čim prej poravnajo letošnjo članarino (je enaka kot lani), do začetka letenja pa tudi "kavcijo". Seznam dobroimetja na računih bo pripravljen in objavljen v naslednjih desetih dneh. Glede na to, da so letala pripravljena za letenje, bo tehnični dan že sredi marca, seveda če ne bo padel tisti sneg, ki bi moral januarja!

Belizar Keršič

Pravilnik o delovni obveznosti
Razpored dežurstev na štartu

Za ogled priponk morate biti prijavljeni v forum.
 
< Nazaj   Naprej >
© 2018 AK ALC Lesce