Novice arrow Novice
Novice
Boštjan piše o letošnji Namibiji Natisni E-pošta
V letošnji namibijski odpravi vsega po malem
(OPENSOARING, 31. decembra 2015, besedilo in fotografije Boštjan Pristavec, uredil Milan Korbar)Če so me vremenske razmere na namibijskem nebu v zadnjih letih nenehno pozitivno presenečale z dobrimi razmerami, je bilo letos morda za kanček drugače. Bilo je vsega po malem, nekaj dobrih, nekaj solidnih, nekaj manj dobrih in nekaj vremensko slabih dni.
Morda je bila največja smola, da sem na svoj prvi letalni dan le povprečno dobro izkoristil solidne razmere za večji trikotnik. Prvi dan, kot po navadi, mine v privajanju in iskanju občutkov za določanje in napoved optimalne naloge, tako da takrat zadeve še niso povsem na mestu. V naslednjih dneh smo bili deležni nekaj solidnih dni z modro termiko.

 
Prednovoletno letenje Natisni E-pošta

Ker nas do začetka sezone 2016 ločijo še približno trije meseci, zima pa nas naravnost razvaja z lepim sončnim vremenom, smo se odločili, da organiziramo akcijo prednovoletnega jadralnega letenja.

Akcija se bo pričela v sredo, 30.12. ob 10. uri.

Vabljeni ste vsi, ki potrebujete dodatne lete za ohranjanje pogojev licence jadralnega pilota, kot tudi vsi tisti, ki bi radi do začetka sezone ostali v formi ali le naredili kakšen let "za dušo".

 

Matjaž Zupan

 
Vabilo na informativni dan za jadralne pilote Natisni E-pošta


AK ALC Lesce vabi vse mlade in malo manj mlade, ki bi radi spoznali radosti jadralnega in motornega letenja, na informativni dan v Lesce. Potrebne informacije o tem, kako postati pilot jadralnega letala boste prejeli v soboto, 19. decembra 2015 ob 10 uri. Vabljeni!
 
Prednovoletno srečanje članov AK ALC Natisni E-pošta

Kot že vsa leta doslej, vabim vse člane AK ALC lesce na tradicionalno prednovoletno srečanje, ki bo v soboto, 19. decembra 2015 od 18. ure dalje na znanem mestu (v brunarici). 

S sabo prinesite samo zvrhano mero dobre volje!

 

Janez Polenec

Predsednik

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 65 - 72 od 243
© 2018 AK ALC Lesce