Novice arrow Novice
Novice
Vabilo na zaključek tečaja Natisni E-pošta

Spoštovani člani, cenjene članice Aerokluba ALC Lesce. Obveščamo vas, da smo po napornem teoretičnem izobraževanju in praktičnem mučenju naših učiteljev letenja (da o blaniku ne pišemo), prišli do točke, ko se lahko predstavimo kot novi letalci.

V ta namen vas vljudno vabimo, da se nam v petek, 8. julija po 15. uri pridružite v rajonu brunarice. Tam se bosta v vaše (in naše dobro) žrtvovala pujsek in putka (za tiste, ki jim vera pujska ne dovoli), za pijačo se boste pa nekako zmenili z Bojano, ki sprejema domačo valuto.


Seveda bomo sprejemali čestitke.

Vaša generacija jadralnih pilotov-učencev 2016

Tukaj pa je tudi poročilo o dejanju:

(OPENSOARING, 8. julij 2016, besedilo in fotografije Mojca Zupan)


David in Rok

V teh vročih soparnih julijskih popoldnevih je v Lescah najbolj luštno v senčki, pri brunarici. Danes je bilo še posebej pestro, saj je bil piknik v organizaciji novih jadralcev in njihovih učiteljev. Vabilo je bilo namenjeno vsem članom.

 

 
Čestitka Boštjanu Pristavcu Natisni E-pošta

Čestitam Boštjanu Pristavcu za dosežen uspeh - zmago na kvalifikacijah v Niederöblarnu!

Janez Polenec

Predsednik AK ALC

 


Luka in Boštjan po pristanku

Boštjan Pristavec je s petim mestom na zadnji nalogi v kvalifikacijah za veliko jadralno nagrado v avstrijskem Niederöblarnu postal zmagovalec tekmovanja.

 
Dopis JACL – poročanje od dogodkih, incidentih, nesrečah … Natisni E-pošta

Pilot poroča o ...

V letalskih organizacijah smo dobili dopis Javne agencije za civilno letalstvo Republike Slovenije, s katerim nas obvešča o objavi in začetku veljavnosti Uredbe o izvajanju Uredbe (EU) o poročanju, analizi in spremljanju dogodkov v civilnem letalstvu. V prilogi Uredbe se nahaja tudi Matrika tveganja, ki je namenjena za pomoč pri ocenjevanju tveganja, verjetnosti in resnosti varnostnega tveganja.

Zaradi pomena in potrebe po seznanjenosti letalskega z vsebino, tukaj objavljamo Obvestilo o objavi in začetku veljavnosti Uredbe skupaj z originalno prilogo (v angleškem jeziku), kjer je tudi povezava na spletno mesto Aviation Safety Reporting.
 
DPSJL - preleti 2016 - izidi do 31. 5. 2016 Natisni E-pošta

DPSJL - preleti 2016 - izidi do 31. 5. 2016
(OPENSOARING, 13. junija 2016, AK ALC Lesce)


Aeroklub ALC Lesce, ki je organizator državnega prvenstva Slovenije v jadralnem letenju - preleti 2016, objavlja vmesne izide do 31. 5. 2016.

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 49 - 56 od 243
© 2018 AK ALC Lesce