Novice arrow Novice
Novice
Informativni dan Natisni E-pošta
Aeroklub Alpski letalski center Lesce ponovno vabi na informativni dan za kandidate za pilote jadralnih in motornih letal vse, ki ste ta dogodek spregledali v avgustu in decembru 2016.Ponovno boste lahko izvedeli vse, kar morate vedeti o šolanju za pilota jadralnega ali motornega letala. Lahko boste tudi vprašali, kar vas zanima. Pokazali vam bomo letala, na katerih poučujemo mlade pilote. Informativni dan je pomemben tudi zato, ker se bodo že naslednji teden (28. januarja 2017) pričela teoretična predavanja.
 
Varno v novo leto 2017 Natisni E-pošta

Vsem članom Aerokluba Alpski letalski center Lesce želim srečno in uspešno novo leto 2017.

Izguba dveh blanikov  je močno zarezala v naše letalsko dogajanje v odhajajočem letu.

Zto vsem res želim veliko varnega letenja - skakanj v letu, ki prihaja.

 

Janez Polenec

 
Decembrska kljukica Natisni E-pošta

Boris opisuje prelet na valu, ki pomeni, da je tudi decembra opravljen prelet preko 500 km iz Lesc.Ko imaš na telefonu nekaj zgrešenih klicev ptujskih kolegov, to običajno pomeni, da je potrebno preveriti, če bo pihal severni veter Tako je bilo tudi tokrat. Situacija je bila malo bolj zakomplicirana kot običajno, na vzhodu naj bi bilo več vlage, tudi padavine ter ne najbolj ugodna smer vetra, 320 do 330 stopinj. Pri nas naj bi bilo bolje, vendar z nadpovprečno močnim vetrom, kar lahko pomeni težave, ter s smerjo, ki ne bo idealna.

 

 
Novoletna zabava Natisni E-pošta

Novo leto gre h koncu in prihaja čas za pogled naprej. Tako kot vsa leta doslej, se bomo tudi letos od starega leta poslovili z novoletno zabavo, ki bo v sredo, 28. decembra 2016 od 18. ure dalje v Brunarici.

Vabljeni!

Dobro voljo prinesite s seboj!

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 40 od 243
© 2018 AK ALC Lesce