Novice arrow Novice
Novice
Aero rally Natisni E-pošta


KJE: Letališče Postojna (LJPO)
KDAJ: Sobota, 24. 6. 2017
POSVET ZA TEKMOVALCE: 9.00
ZAČETEK TEKME: 10.00
CENA ZA TEKMOVALCE: 15,00 €
CENA ZA GOSTE: 8,00 €

Po tekmi sledi druženje ob hrani in pijači. Prosim, da udeležbo na dogodku potrdite najkasneje do 20. 6. 2017 na e-naslov: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript ali na telefonsko številko
040 284 104 (Maja Pukl).

Navodila za tekmovalce:

- Dovoljena dvočlanska posadka (pilot in navigator);
- Oba člana posadke morata imeti veljavno najmanj PPL(A) dovoljenje in najmanj 100 ur naleta;
- V primeru da ima tekmovalec manj kot 100 ur naleta, mora imeti drugi član posadke veljavno licenco inštruktorja letenja. (prisotnost inštruktorjev letenja na tekmovanju je zagotovljena)
- Tekmovalci morajo do 20. 6. 2017 poslati skenirano veljavno licenco, zdravniško spričevalo in zadnji vpis v knjižico letenja iz katerega je razviden nalet na: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript
Tekma bo izključno prijateljske narave z namenom druženja in izmenjave izkušenj.
Se vidimo!
Maja
 
Vabilo na "pujska" Natisni E-pošta

V soboto, 10. junija 2017, po 14. uri vabi prva skupina letošnjih jadralnih novincev na

slavnostno pojedino. Pripravili bodo pujska, za pijačo boste pa poskrbeli kar sami.

Seveda bo vse skupaj v naši brunarici na letališču v Lescah.


Vabljeni!

 
Modelarji imajo novo stran Natisni E-pošta

ALC modelarji smo si postavili spletno stran v Wordpress-u na katero lahko zelo enostavno nalagamo nove vsebine in smo precej ažurni. Zadeva deluje par mesecev in je naletela na lep sprejem med modelarji. Klik na spodnjo sliko ali na naslov ALC Modelarji jo odpre v novem oknu.


 
Hrvaška letalska frazeologija Natisni E-pošta


Spoštovani,
obstaja možnost za usposabljanje in opravljanje izpita iz hrvaške letalske frazeologije, ki ga izvaja Hrvaška agencija za civilno letalstvo (CCAA – Croatian Civil Aviation Agency). Potrebno število udeležencev za organizacijo seminarja je najmanj 5, zato prosim vse, ki vas to zanima, da se javite na telefonsko številko: Ivo Ropret, 041 672 043 ali na e-naslov E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript .
Tečaj in izpit se običajno organizira ob sobotah. Cena za teoretični tečaj je 50,00 €. Kasnejši vpis v slovensko dovoljenje stane 45,00 €.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 24 od 243
© 2018 AK ALC Lesce