Iskalnik

Sponzorji

Image

Image

Novice arrow Jadralci
Jadralci
Čestitka Boštjanu Pristavcu Natisni E-pošta
Sunday, 26 June 2016

Čestitam Boštjanu Pristavcu za dosežen uspeh - zmago na kvalifikacijah v Niederöblarnu!

Janez Polenec

Predsednik AK ALC

 


Luka in Boštjan po pristanku

Boštjan Pristavec je s petim mestom na zadnji nalogi v kvalifikacijah za veliko jadralno nagrado v avstrijskem Niederöblarnu postal zmagovalec tekmovanja.

 
DPSJL - preleti 2016 - izidi do 31. 5. 2016 Natisni E-pošta
Monday, 13 June 2016

DPSJL - preleti 2016 - izidi do 31. 5. 2016
(OPENSOARING, 13. junija 2016, AK ALC Lesce)


Aeroklub ALC Lesce, ki je organizator državnega prvenstva Slovenije v jadralnem letenju - preleti 2016, objavlja vmesne izide do 31. 5. 2016.

 
Na valu ... Natisni E-pošta
Sunday, 17 April 2016
Pred valom in na njem …
(OPENSOARING, 17. aprila 2016, besedilo in fotografije Niko Slana, uredil Milan Korbar)


Jadralna letala so pustila obutev na tleh

Kako na kratko povedat, kaj se je dogajalo včeraj, ko je potegnil močan zahodnik? Da bi bilo dobro sploh kaj napisat, me je prešinilo šele pozno zvečer, ko sem naletel na kratek zapis Nejca Lokovška: »Vse pohvale kontrolorju letenja LJ Information. Hvala za sodelovanje! Nadziral je Leščane, Velenjčane, MB, NM in Celjane ter vsem omogočil, da smo maksimalno izkoristili čas, ko ni bilo potniškega prometa.« Seveda je mislil na jadralce. Res, kako so dejanja nekaterih samoumevna, kot da so samo zato, da ustrežejo. In kdo smo mi, ki se niti zahvaliti ne znamo? In potem se čudimo, ker ni sodelovanja?

 
Še enkrat o Čehih Natisni E-pošta
Saturday, 02 April 2016
Dnevnik AJ (007)
Nekaj zadnjih vtisov

(OPENSOARING, 1. aprila 2016, besedilo Avgust Potušek, fotografije Niko Slana, video Pavel Jiranek, fotografije Niko Slana, video uredil Milan Korbar)


Priprava na letenje v Lescah

Razveselil sem se novice na Opensoaringu, da je letališče v Lescah obiskala velika ekipa jadralcev iz Češke, pa čeprav so leteli samo nekaj dni, pa še vreme jim ni bilo naklonjeno. A očitno so bili zadovoljni, kar sklepam po tem, da so članek na Opensoaring postavili tudi na svojo klubsko stran LKTO Aeroklub Toužim, Pavel Jiranek pa je o svojem obisku naredil zanimiv video in ga objavil na You tube.

 
Video češkega jadralca Pavla Jiraneka Natisni E-pošta
Thursday, 31 March 2016


Pavel Jiranek je objavil video z jadranja v Lescah. Takole je zapisal: "Spring gliding in Slovenian Alps. Big thanks go to Aeroklub Lesce (ALC) and its members for great hospitality and friendliness."
Gliding in Lesce - 2016

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 19 - 27 od 69
© 2017 AK ALC Lesce