Iskalnik

Sponzorji

Image

Image

Novice arrow Klub
Klub
Parkiranje jadralnih letal in transportnih vozov na parkirišču Letališča Lesce Natisni E-pošta
Thursday, 18 June 2015
Glede na ne najbolj posrečen način komuniciranja med upravljalcem letališča in lastniki parkiranih jadralnih letal in transportnih vozov na parkirnem prostoru letališča Lesce, smo se v pisarni letališča  dne 16.6.2015 predstavniki  AK ALC Boštjan Pristavec, Jurij Finžgar in Janez Polenec sestali z direktorjem g. Matjažem Erjavcem. Strinjali smo se, da  se mora pogostost in način komuniciranja izboljšati, s ciljem zagotavljanja boljše medsebojne obveščenosti, kot tudi boljših letaliških storitev, tako za člane kot tudi goste letališča Lesce.
V povezavi z zapletom z obvestili občinske redarske slużbe in lastniki transportnih vozov za jadralna letala parkiranih na letališkem parkirnem prostoru, smo se dogovorili, da bo letošnja celoletna parkirnina za člane AK ALC 120€ ,kar je 50% popust na izstavljeni cenik. 
Glede pristojbine za parkiranje transportnih vozov in jadralnih letal v bodoče, smo se za člane AK ALC dogovorili, da so zadeve odprte za dogovor v smislu plačaj ali odsluži, kar bomo dorekli v letošnji jeseni in bo veljalo za naslednje leto.
Vsem zainteresiranim oziroma tistim, ki imate predloge kako urediti omenjeni problem parkiranja v bodoče, predlagam da mi svoje predloge posredujete osebno ali po e-pošti na nas naslov: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript   ali: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript
V upanju,da najdemo najbolj sprejemljiv način za vse udeležene in da zagotovimo čim boljše pogoje za dejavnost vas lepo pozdravljam.
Predsednik AK ALC Lesce 
Janez Polenec
 
Vabilo na delavnico o Uvedbi 8,33 khz razmika med govornimi kanali Natisni E-pošta
Tuesday, 02 June 2015
Javna agencija za civilno letalstvo vabi na Delavnico ob uvedbi 8,33 khz razmika med govornimi kanali za enotno evropsko nebo,
ki bo v prostorih Kontrole zračnega prometa Slovenije, Zgornji Brnik 130N, 11. junija 2015 ob 9.30.
Celotno besedilo je v prilogi.* 00jl34zj.pdf (926.37 KB - prenešeno 0 krat.)
 
POMEMBNO: Prošnja za sprejem v članstvo AK ALC Lesce Natisni E-pošta
Saturday, 23 May 2015
V zadnjih nekaj letih nismo formalno sprejemali članov kot določa statut aerokluba. Zato prošnja vsem pridruženim članom, ki so  k nam pristopili skozi možnost plačila članarina + nalet -100+200 eur. 
Moram povdariti, da vsi ti  pravno formalno niso člani temveč jim klub omogoča koriščenje letenja po klubskih cenah. Res prosim vse, ki so pristopili skozi plačilo v zadnjih  3-4 letih, da napišejo kratko prošnjo in bomo stanje tako lahko uredili.

Vse prispele prošnje bomo obravnavali na junijski seji UO aerokluba

Janez Polenec
Predsednik AK ALC
 
Pristavec zmagovalec LX pokala 2015 Natisni E-pošta
Sunday, 10 May 2015
Pristavec zmagovalec LX pokala 2015
(OPENSOARING, 10. maja 2015, besedilo in fotografije Boštjan Pristavec)Četrti in hkrati zadnji dan tekmovanja za LX pokal je vreme poskrbelo za izvrstne tekmovalne razmere. Kmalu po startu so se pojavile prvi kumulusi, ki so kazali dobra dviganja.

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 40 od 149
© 2017 AK ALC Lesce